Viestintä

Kansion periaatteisiin kuuluu olla avoimia ja helposti lähestyttäviä. Kerromme aktiivisesti kuulumisiamme ja pidämme yhteistyökumppanimme ja asiakkaamme ajantasalla.

Jos sinulla on jotain kysyttävää Kansiosta, johon et löydä vastausta näiltä sivuilta, ota rohkeasti yhteyttä henkilökuntaamme. Heiltä saat vastauksen kysymykseesi nopeasti ja vaivattomasti. Jos et tiedä, kenelle voisit kysymyksesi osoittaa, lähetä viestisi viralliseen sähköpostiosoitteeseemme (kansioposti@kansio.fi). Sitä kautta se löytää tiensä oikealle henkilölle ja saat vastauksen nopeasti.

Tältä sivulta voit löytää viimeisimmät uutiskirjeemme ja nettisivujemme uutiset. Lisäksi olemme koonneet sivuille niitä virallisia kuvia ja logoja, joita Kansion viestinnässä käytetään. Suurempia kuvia varten ole yhteydessä suoraan meihin.

 

Jos huomaat sivuillamme ongelmia, haluat antaa toiminnastamme ruusuja tai risuja tai muuta tärkeää viestiö, laitathan meille palautetta nettisivujen palautelomakkeella: http://www.kansio.fi/kansio/palaute/. Kaikki annettu palaute auttaa meitä kehittämään sekä toimintaamme että nettisivujamme eteenpäin

© Kansallinen Sivistysliitto - Opintokeskus Kansio, p. 0207 488 488 (*), s-posti: kansioposti@kansio.fi Palvelun tekninen toteutus Avoine Oy

´