Uudet uutiset

23.3.2012

Kuntavaalikoulutusta maahanmuuttajaehdokkaille

Kokoomuksen Toivo-lintu toivottaa ehdokkaat tervetulleeksi kouluttautumaan.
Kansion kanssa yhteistyössä Kansalliset Maahanmuuttajat, tuttavallisemmin Kamut.

Kiinnostaako kunnallisvaaliehdokkuus? Kaipaatko lisätietoa niin kunnan päätöksenteosta? Miten ollaan hyviä ehdokkaita? Kansalliset Maahanmuuttajat (Kamut) ja Kansallinen Sivistysliitto järjestävät kuntavaalikoulutusta huhtikuun lopulla maahanmuuttajataustaisille ehdokkaille.

Kunnallisvaalikoulutukseen ovat tervetulleita kaikki ehdokkuudesta kiinnostuneet, paikkakuntaan katsomatta. Turussa Paasikiviopistossa perjantaista sunnuntaihin 20-22.4.2012 järjestettävä koulutus antaa rautaisan paketin tärkeää tietoutta Sinulle, joka suunnittelet ehdokkuutta.

Ohjelmassa on niin perustietoa vaaleista ja päätöksenteosta, oman kampanjan tekemisestä kuin pieni pala esiintymiskoulutustakin. Kannattaa tulla mukaan, vaikka vasta harkitsisit ehdolle asettumista.

Jos et itse ole lähdössä ehdolle, mutta tiedät jonkun potentiaalisen ehdokkaan, vinkkaa hänelle tästä mahdollisuudesta. Koulutuksesta on varmasti hyötyä innostamisessa!

Koulutus on osanottajille maksuton, sisältäen koulutuksen, ruokailut ja majoituksen. Matkakulut Paasikiviopistolle ja takaisin ovat ehdokasehdokkaille omakustanteiset.

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu Kamujen kotisivujen kautta: 
http://www.kansallisetmaahanmuuttajat.fi/tapahtumat/kuntavaalikoulutus/

Lisätietoja: koulutussuunnittelija Henna Aunisto (henna.aunisto(a)kansio.fi)

Koulutus on tarkoitettu vain maahanmuuttaja- ja maahanmuuttajataustaisille ehdokkaille.

Tutustu Paasikivi-Opistoon tarkemmin osoitteessa: www.paasikiviopisto.fi

© Kansallinen Sivistysliitto - Opintokeskus Kansio, p. 0207 488 488 (*), s-posti: kansioposti@kansio.fi Palvelun tekninen toteutus Avoine Oy

´