Uudet uutiset

5.11.2012 klo 13:45

Aate-Akatemia 2013. Kokoomusaatteet fokuksessa. Erityisteemoina palvelut, talous, populismi

Kansion maineikas aatekurssi starttaa tammikuun lopulla. Päähuomio on kokoomuksen aatteissa ja puoleen kehityksessä moderniksi puolueeksi. Mukana polttavia erityisteemoja poliittisesta populismista alkaen. Hakuaika on käynnissä.

Ei ole kestävää politiikkaa ilman ajateltua aatetta. Silti periaatteet ja isot asiat voivat helposti jäädä politiikan arjen ja toistuvien vaalien jalkoihin. Siksi on tärkeää kokoontua aika-ajoin  aatteiden äärelle.

Kurssi tarjoaa tien oman sekä kokoomuksen aatemaailman pohtimiseen. Luentojen, etätehtävien ja ryhmätöiden rytmittämänä ajatukset saavat uutta potkua. Aate-Akatemian näkökulmasta aatteissa on kyse on ennen kaikkea ajattelun ja toiminnan voimavaroista.

Erityisteemoina palvelut, talous ja populismi

Aatteiden avulla kurssi on perinteisesti pureutunut myös erityisteemoihin. Tällä kerralla aatemyllyyn pääsevät mm. hyvinvointipalvelut, vastuullinen markkinatalous sekä poliittinen populismi.

Kolme kokoontumista

Huomaa alkuperäiseen nähden osaksi muuttunut aikataulu.

26-27.1.2013       Hyvinkää, Rantasipi

1.-3.3.2013           Järvenpää, Scandic

26.-28.4.2013    Turku, Paasikivi-Opisto / Harjattula


Hakeminen ja lisätietoja:  Aate-Akatemian sivuilla

Tutustu ja tule mukaan!

 

© Kansallinen Sivistysliitto - Opintokeskus Kansio, p. 0207 488 488 (*), s-posti: kansioposti@kansio.fi Palvelun tekninen toteutus Avoine Oy

´