Politiikan sininen lanka

KANSIO politiikan Sininen lanka

Uuden kokoomuslaisen järjestötoimijan laaja viikonlopun mittainen perehdytyspaketti.

Kesto
2 pvä
Koulutuspaikka
Helsinki

Koulutuksen tarkka päivämäärä selviää myöhemmin. Olemme jo ilmoittautuneisiin yhteydessä muuttuvasta ajankohdasta. Tarkka päivämäärä selviää kun katsomme koronatilanteen olevan tilaisuuden järjestämiseksi turvallista. On myös mahdollista, että koulutus järjestetään kokonaisuudessaan verkossa syksyllä 2020. Tästäkin lisää tietoa myöhemmin.

Politiikan Sininen -lanka Helsingissä syksyllä 2020

Kokoomus yhdessä Kansallisen Sivistysliiton kanssa järjestää kokoomukseen liittyneille viikonlopun mittaisen koulutus/tutustumistapahtuman.

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja saa viikonloppukoulutuksen aikana käsityksen Kokoomuksen järjestöstä, aatteesta ja politiikasta sekä tietoa siitä, kuinka yhteiskunnallinen vaikuttaminen kokoomuksen ja Euroopan parlamentin kautta onnistuu.

Aiheisiin johdattavat mm. kokoomuksen eduskuntaryhmän, europarlamentin sekä Kokoomuksen ja Kansallisen Sivistysliiton kouluttajat.

Tilaisuus on viikonloppukoulutus (la-su), joko lähitapaamisena tai kokonaan verkossa.
Tarkempi  aika ja paikka selviää myöhemin (syksyllä 2020).
Ilmoittautuminen:  Kiinnostuksen koulutukseen voit ilmoittaa lomakkeella. Kiinnostuneille lähtee varsinainen kutsu, kun aika ja koulutusmuoto selviää.
Hinta: Lähitapaaminen on maksullista, verkkokoulutus on osallistujille maksutonta.

Tarkempi ohjelma liitetään myöhemmin sivuille.

Lisätietoa:

Veli-Pekka Manninen

Veli-Pekka Manninen

Koulutuspäällikkö

veli-pekka.manninen@kansio.fi
040 050 8857

Jyrki Selenius

Jyrki Selenius

Koulutussuunnittelija

jyrki.selenius@kansio.fi
050 305 7477

Ilmoittauta alla olevalla lomakkeella kiinnostuksesi Politiikan Sininen lanka koulutukseen. Varsinainen Kysy tarvittaessa lisätietoja vastuukouluttajilta.

Ilmoittautuminen