Kokoomuksen Vaikuttaja-akatemia

Askelmerkkejä huomisen kokoomustoimintaan

Hyvinkään tapaamisen ohjelma

Aloitus
14.03.2020
Koulutuspaikka
Hotel Sveitsi, Hyvinkää

Osoite:

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää
Katso koulutuspaikka kartalta

Kokoomus ja Kansio peruvat kaikki koulutustapahtumansa toistaiseksi, korona-viruksen mahdollisen leviämisen ehkäisemiseksi.

Peruuntuneen Vaikuttaja-akatemian ensimmäisen koulutustapahtuman tilalle järjestetään uusi sitten kun tilanne on sellainen, että se on mahdollista tehdä turvallisesti ilman tartuntavaaraa. Koulutuksen muut ajakohdat pysyvät samoina. Tiedotamme ensimmäisen tapaamisen uudesta ajankohdasta osallistujille sähköpostitse.

Kokoomuksen Vaikuttaja-akatemia on rautaisannos henkilökohtaisia vaikuttajantaitoja ja – asennetta. Valmennusta vaikuttamisvoiman vahvistamiseksi sekä puhumisen ja kirjoittamisen kehittämiseksi.

Kohderyhmä on kokoomusyhdistysten hallituksissa ja kunnallisissa luottamustehtävissä toimivat henkilöt sekä esimerkiksi kuntavaaliehdokkaat.

Koulutuksessa perehdytään verkostojen merkitykseen ja kehitämme verkostoitumisen taitoja erilaisten luottamus- ja virkatehtävien tueksi.

Tutustumme puolueen kasvustrategiaan ja kirkastamme ymmärrystä kokoomuksen arvoista, vahvuuksista sekä mahdollisuuksista.

Syvennämme osallistujan ymmärrystä itsestään vaikuttaja-persoonana ja tarjoamme rakennuspuita itsensä kehittämisen tueksi.

Koulutus sisältää henkilökohtaisen CxO Vaikutusvoima™ 360 –profiloinnin.

Aika:
1. tapaaminen 14-15.3.2020, Hyvinkää Ohjelma
2. verkkoluento/tehtävä, vko 20(11-15.5.2020)
3. tapaaminen 26-27.9.2020, Helsinki

Hinta: 125 euroa, sisältäen kaikki koulutukset, ruokailut sekä majoituksen 2hh.
Kurssille mahtuu 30 henkilöä.

Annika Kokko

Opintojohtaja

annika.kokko@kansio.fi
044 273 1967

Olli Rytkönen

Olli Rytkönen

Koulutuspäällikkö

olli.rytkonen@kansio.fi
050 5691 062

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella Kokoomuksen Vaikuttaja-akatemia koulutukseen. Saat vielä erillisen kirjallisen vahvistuksen koulutuksesta sähköpostiisi. Kysy tarvittaessa lisätietoja vastuukouluttajilta.

Ilmoittautuminen