KUTSU KANSALLISEN SIVISTYSLIITON LIITTOKOKOUKSEEN

KUTSU KANSALLISEN SIVISTYSLIITON LIITTOKOKOUKSEEN ja
KANSALLISEN SIVISTYSLIITON 40-VUOTIS JUHLASEMINAARI

KOKOUKSEN AIKA:

Torstai 3.12.2020 klo 16.00

KOKOUSPAIKKA:

Kansallisen Sivistysliiton toimisto, Kansakoulukuja 3 A 2. krs, 00100 Helsinki. Kokoukseen voi osallistua myös Teams-yhteyden välityksellä. Koronatilanteesta johtuen liiton hallitus pyytää, että mahdollisimman moni osallistuisi kokoukseen Teams-yhteydellä.

Kokouksessa käsitellään liiton sääntöjen liittokokoukselle määräämät asiat sekä liiton hallituksen esitys liiton sääntöjen muuttamiseksi.

Äänivalta liittokokouksessa on jäsenjärjestöjen edustajalla. Kukin jäsenjärjestö on oikeutettu lähettämään liittokokoukseen yhden edustajan. Jäsenjärjestöjen edustajan tulee lähettää yhdistyksensä antama valtakirja sähköpostilla osoitteeseen kansio@kansio.fi.

Valtakirjalomake lähetetään osallistujalle hänen ilmoittautumisen yhteydessä antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Lisäksi sen voi tarvittaessa hakea osoitteesta www.bit.ly/valtakirja2020.

Äänivalta liittokokouksessa on vain jäsenmaksuvelvoitteensa suorittaneilla jäsenillä. Läsnäolo- ja puheoikeuden voi liittokokous myöntää muillekin.

ILMOITTAUTUMINEN:

01.12.2020 kello 15.00 mennessä osoitteeseen www.bit.ly/kansio_ilmoittaudu. Kokoukseen ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki ennen kokousta.

LIITTOKOKOUSASIAKIRJAT:

Liittokokousasiakirjat on noudettavissa internetsivuiltamme osoitteesta: www.bit.ly/kansio_liittokokous.

Tervetuloa liittokokoukseen!

Helsingissä 17.11.2020

KANSALLINEN SIVISTYSLIITTO RY

Kristiina Kokko                             Annika Kokko
puheenjohtaja                               pääsihteeri

 

 

KANSALLISEN SIVISTYSLIITON 40-VUOTIS JUHLASEMINAARI

Liittokokouksen jälkeen kello 17.00 pidetään Kansallisen Sivistysliiton 40-vuotisjuhlaseminaari otsikolla

SINÄ OSAAT – SINÄ PYSTYT.

Tapahtumassa haastatellaan Kansallisen Sivistysliiton ensimmäistä puheenjohtajaa, ministeri Ilkka Suomista ja Suomisen elämänkerran kirjoittanutta tohtori Riku Keski-Rauskaa. Seminaari päättyy Ilkka Suomisen juhlapuheeseen.

Tilaisuuteen pääsee osallistumaan Kansallisen Sivistysliiton Facebook-sivun kautta osoitteesta https://www.facebook.com/kansallinensivistysliitto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *