Luottamustehtävät haltuun

LUOTTAMUSTEHTÄVÄT

Luottamustehtävät haltuun on kunnallisille sekä alueellisille kokoomusvaikuttajille suunnattu perustietopaketti (kaksi toisistaan erillistä koulutuskokonaisuutta).

Koulutuksessa saa perustiedot ja -taidot oman luottamustehtävän hoitamiseksi niin kuntatasolla kuin aluevaltuustossakin. Kesto 1 ilta + 1 viikonloppupäivä.

Kohderyhmät ja ajankohdat
Uusille kunnallisille luottamushenkilöille suunnattu koulutus pidetään keväällä 2022. Ilmoittaudu markkinointilistalle tästä. Saat lisätietoa ja tarkan ajankohdan koulutuksesta sähköpostiisi. Uusille alueellisille luottamushenkilöille suunnattu koulutus pidetään syksyllä 2022.

Ilmoittaudu markkinointilistalle tästä.

Saat lisätietoa ja tarkan ajankohdan koulutuksesta sähköpostiisi.Molempien sisältö noudattaa samaa runkoa, yksi iltatilaisuus ennakkoon ja yksi lauantaipäivän mittainen lähitapaaminen. Tavoitteena on antaa perustiedot ja -taidot sekä kunnallisen, että alueellisen luottamustehtävän hoitamiseen, tutustuttaa hallintosääntöön, tehtävää ohjaaviin lakeihin sekä kokoustekniikkaan. Lisätietoa vastuukouluttajilta. 

Lisätiedot:

Annika Kokko

Pääsihteeri, opintojohtaja

annika.kokko(@)kansio.fi
044 273 1967

Skip to content