Laatimispäivä 3.6.2018

 

Rekisterinpitäjä

 

Nimi:
Kansallinen Sivistysliitto ry, Opintokeskus KANSIO

 

Osoite:
Kansakoulukuja 3 2.krs
00100 HELSINKI

 

Yhteyshenkilö
Nimi: Jyrki Selenius
Puhelinnumero: 0207 488 559
Sähköpostiosoite: jyrki.selenius@kansio.fi

 

Rekisterin nimi

Kansio.fi-verkkosivuilla olevan koulutuksiin liittyvien yhteydenottolomakkeiden sekä yleisen palautelomakkeen kautta tulevien henkilötietojen rekisteri.

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriin kerätään niiden henkilöiden tietoja, jotka lähettävät tietonsa sähköisen lomakkeen kautta joka on Opintokeskus KANSIOn verkkosivuilla osoitteessa www.kansio.fi.

Opintokeskus KANSIOn (Kansio) koulutuksiin ilmoittautuessa kerätään vain koulutukseen ja sen järjestämiseen liittyvät tarpeelliset tiedot Kansion jäsenjärjestöjen jäsenistä. Henkilötietoja käytetään Kansion asiakaspalvelu ja tapahtumien markkinointitoimenpiteiden hoitamiseen.

Tieto henkilön osallistumisesta kuhunkin koulutukseen siirretään Kansallinen Kokoomus rp:n pitämään Jäsentietojärjestelmään. Tietoa käytetään vastaavien tulevien koulutusten markkinointiin. Kokoomuksen tietosuojaseloste löytyy täältä.

Palautelomakkeen kautta kerätään yleisluontoista palautetta, jota käytetään asiakaspalvelun ja toiminnan yleiseen kehittämiseen. Yleisen palautelomakkeen kautta henkilö voi halutessaan lähettää tietoa myös ilman henkilökohtaisia tietoja, jolloin henkilöön kohdistuvia tietoja ei kerry.

 

Kuvaus rekisterin tietosisällöstä

Rekisteriin kerätään pääsääntöisesti seuraavia henkilöön kohdentuvia tietoja:

  • henkilön nimi
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • osoite
  • jäsenyhdistys

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähde on henkilön itse yhteydenottolomakkeella antamat tiedot.

 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Opintokeskus KANSIO ei myy tai vuokraa käyttäjän henkilötietoja koskaan kolmansille osapuolille.
Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta seuraavin keinoin:

Pääsyä yleisen tietoverkon kautta järjestelmään on rajoitettu palomuureilla ja asianmukaisilla tietoturva toimenpiteillä.

Henkilötietoja käsittelevät vain Opintokeskus KANSIOn erikseen määrittelemät henkilöt sekä Opintokeskus KANSIOn toimeksiannosta palveluita ylläpitävät tai kehittävät kolmannet osapuolet.

 

Tarkastus- ja muutosoikeus

Henkilöllä on tarkastus- ja muutosoikeus hänestä Opintokeskus KANSIOn rekisteriin tallennettuihin henkilötietoihin. Tietojen tarkastuspyyntö, tietojen muutospyyntö tai tietojen poisto rekisteristä voidaan pyytää lähettämällä erillinen dokumentti kirjallisesti ja allekirjoitettuna yllä annettuun osoitteeseen tai sähköpostilla osoitteeseen jyrki.selenius@kansio.fi.

 

Muutosoikeus

Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta koska vain, joten ole hyvä ja käy aika ajoin tarkistamassa, onko tähän lausekkeeseen tehty muutoksia.
Tätä tietosuojalauseketta on muokattu viimeksi 3. kesäkuuta 2018.

 

Evästeet

Käytämme sivustolla evästeitä, jotka auttavat meitä kehittämään sivuston käyttäjäkokemusta. Keräämäämme tietoa yleisellä tilastotasolla internetsivuston henkilöliikenteestä, jota voimme hyödyntää internetsivuston kehitystyössä ja markkinoinnissamme. Keräämämme tiedot eivät ole henkilöitävissä yksittäisiin käyttäjiin.

Emme käytä evästeitä keräämään henkilötietoja tai muita arkaluontoisia tietoja emmekä välitä koskaan ilman lupaasi henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille, kuten esimerkiksi mainosverkostoille.

 

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita internetselain (kuten esimerkiksi Firefox, Safari, Chrome) tallentaa laitteeseesi, kuten esimerkiksi tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen. Niitä käytetään tallentamaan käyttäjän tietoja tai asetuksia, jolloin sivustot, jotka tallentavat, lukevat ja kirjoittavat niitä, voivat tunnistaa käyttäjän ja hänen mieltymyksen tai kokemuksen.

 

Miten voin hallita selaimeni evästeitä?

Voit hallita asetuksia internetselaimillasi tiettyjen evästeiden valvomiseksi, estämiseksi tai poistamiseksi. Huomaathan, että evästeiden estäminen tai poistaminen voi vaikuttaa merkittävästi sivuston toiminnollisuuksien heikkenemiseen ja sitä kautta käyttäjäkokemukseesi.