Avoin työpaikka: koulutussuunnittelija

Kansallinen Sivistysliitto ry. on kokoomuslaista aatemaailmaa ja vaikuttamistapaa edistävä sivistysjärjestö. Sivistysliitto toimii vapaan aikuiskoulutuksen kentällä ja edistää toiminnallaan elinikäistä oppimista. Kansallinen Sivistysliitto ylläpitää opintokeskus Kansiota.

Opintokeskus Kansio hakee koulutussuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen (37,5 h/vko), 1.8.2024 alkaen.
Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse otsikolla KOULUTUSSUUNNITTELIJA HAKEMUS osoitteeseen annika.kokko@kansio.fi. Hakuaika päättyy 20.6.2024. Päätös valinnasta tehdään mahdollisimman pian.

Haettavan koulutussuunnittelijan tehtäviin kuuluu Sivistysliiton:

  • jäsenjärjestöjen kurssituntitilitysten valvonta, ohjaus sekä maksatukseen saattaminen sekä tilityksiä tekevien kouluttaminen
  • kurssituntitilitysjärjestelmä Tiramisun kehittäminen
  • Eurooppa-koulutuskokonaisuuden vastuukouluttajana toimiminen
  • myyntilaskutus
  • Kansallisen kulttuuriliiton sihteerinä toimiminen
  • koulutustapahtumien järjestelyjen hoitaminen 
  • kouluttajaparina koulutustilaisuuksissa toimiminen

Edellytämme hakijalta vapaan sivistystyön ja opintokeskustoiminnan sekä järjestötoiminnan tuntemusta ja kokemusta sekä hyvää englanninkielen taitoa. Lisäksi katsomme eduksi aikaisempaa kokemusta kouluttajana toimimisesta sekä it-taidoista.

Työn tekemisen paikkana on Helsinki ja etätyöskentely on osittain mahdollista. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista.

Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen työn. Palkka on 3500 euroa/kk. Lisäksi tehtävään kuuluu puhelin-, lounas-, ja virike-etu sekä laaja työterveyshuolto.

Lisätietoja antaa Sivistysliiton pääsihteeri Annika Kokko, annika.kokko@kansio.fi, 0442731967

Skip to content